Näin minä haluan

”Näin Minä Haluan”- mitä omaisten tulisi tietää hautausjärjestelyistäni
- Korvaamaton apu hautausjärjestelyissä

  • Kotiseudun multiin vai mereen?
  • Koivua vai silkkiä viimeiseksi vaatteeksi?
  • Ruusuja vai liljoja arkun ympärille?
  • Kakkukahvit, karjalanpaisti vai kalastajan menu?
  • Ja se lempiruno lehti-ilmoitukseen..


HAUTAJAISJÄRJESTELYT
ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Näin minä haluan - vihkoseen voidaan määritellä hyvinkin tarkasti hautajaistilaisuuden jokainen yksityiskohta. Osan päätöksistä voi myös jättää omaisille.

KAUNIS TILAISUUS
koostuu monista eri valinnoista ja omaisilla on usein vaikeaa vaihtoehtojen edessä jos he eivät tiedä vainajan toiveita. Jokainen voi itse helpottaa läheistensä tilannetta oman kuolemansa jälkeen kirjaamalla etukäteen ylös toiveitaan Näin Minä Haluan –vihkoseen.

Hautajaiset halutaan – ja ne tulisi - aina järjestää niin kuin vainaja olisi halunnut ja siksi omaisia helpottaa surun keskellä, kun he tietävät, että voivat toteuttaa läheisensä viimeiset toiveet.

LIITEOSA "TÄRKEÄT ASIAKIRJANI"
on tarkoitettu antamaan omaisille tietoa mm. testamenteista, hoitotahdosta, edunvalvontavaltuutuksesta sekä kertomaan esimerkiksi mistä pankista tili löytyy ja minkälaisia vakuutuksia ja sopimuksia on voimassa. Omaisuusluettelo helpottaa huomattavasti myös perunkirjoituksen tekemistä.


NÄIN MINÄ HALUAN - vihkonen on ilmainen ja sen voitte noutaa tai tilata kaikista Memoria - hautaustoimistosta. 

Tästä löydätte lähimmän Memoria - hautaustoimiston.

Varatessanne ajan suunnitteluun kerromme eri vaihtoehdoista ja teemme kustannusarvion haluttujen järjestelyjen kustannuksista.

Hautaustoimistojen Yhteistyö Oy Memoria on rekisteröinyt "Näin minä haluan"- ja "Så här vill jag ha det" -tavaramerkin (Rno.135350, 05.12.1994). Näin ainoastaan Memorian-hautaustoimistolla on oikeus käyttää Näin minä haluan-sanamuotoa.